Nyheter!

31/01/2024

De neste 15 kundene som kjøper Frøya eller Better Brows produkter får en GRATIS goodiebag som inneholder to full størrelse produkter til en verdi av 398,- fra Frøya Cosmetics

Frøya Cosmetics Serum-serien har ankommet Nailwitch hos Rottel og Vas! Disse 3 serumene fungerer intenst, men unikt, samtidig som de er enkle og "right to the point"

C Serum:

Dette serumet er fullpakket med kraftige ingredienser som gir huden din en boost av glød og vitalitet.

Vitamin C er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og beskytter huden mot skadelige miljøpåvirkninger. Sammen med hyaluronsyre og andre hudvennlige ingredienser, bidrar dette serumet til å redusere fine linjer, jevne ut hudtonen og gi deg en strålende hud.

Serumet har en silkemyk konsistens og trekker raskt inn i huden, uten å føles tung eller klebrig. Du vil merke en umiddelbar forbedring av hudens tekstur og glød, og etter regelmessig bruk vil huden din føles mer elastisk og ungdommelig.

Vitamin E Soothing Serum:

Dette vidunderet passer for alle hudtyper og gir en lett følelse på huden samtidig som det gir en dose fuktighet, holder cellefornyelsen i gang og gir en fantastisk glød.

Serumet er spesielt egnet for hud som sliter med acne, da det bidrar til å gi fuktighet til tørr hudbarriere og dermed redusere utbrudd. Du vil ikke oppleve å få en blank eller fet hud av dette serumet. Og ikke nok med det - serumet fungerer også som en lysnende agent på pigmentforandringer, noe som gjør det til en perfekt match for voksne kunder med solskadet hud.

For best resultat, bruk serumet morgen og kveld under Frøya sin dagkrem og nattkrem.

Hyaluronic Serum:

Dette kraftige serumet er som en fuktighetsboost for huden din, med en unik blanding av glycerin og hyaluronsyre som gir huden din et intenst fuktighetskick. Det glatter ut fine linjer og gir huden en myk og elastisk følelse.

Med flere forskjellige former for hyaluron gir serumet deg ikke bare umiddelbare resultater, men også langvarige resultater som hjelper til med å beskytte huden din mot fremtidig dehydrering. Anbefalt for normal til tørr hud, dette serumet er en must-have for alle som ønsker å opprettholde en sunn og hydrert hud.