Frøya Cosmetics blir nå en del av familien!

06/01/2024

Frøya er et norsk sminke merke og jeg har blitt aldeles forelsket i produktene deres. Frøya er også et søstermerke av Better Brows så det passer helt fint inn i Rottel & Vas - Nailwitch familien. Frøya har både sminke og hudpleie produkter i sortimentet. Det er viktig at Frøya ALLTID er billigere i butikken. Du kan selvfølgelig kjøpe fra vår nettbutikk, men besøker du butikken vår på Bryne sparer du i gjennomsnitt 30kr pr produkt.

Med pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, har Frøya  sammen med frittstående, profesjonelle hud, frisør- og skjønnhetssalonger laget en kosmetikkserie der farger, konsistens og produksjon møter de kravene tiden vi lever i stiller. Frøya fortsetter og utvikle produkter og bedrifter, første delmål var å bli 100% veganske i løpet av 2021. Frøya har også som mål å produsere deler av utvalget sitt i Norge. Dette gjør de for å bli enda mer kortreist, bærekraftige og for å skape lokale arbeidsplasser.

Frøya sin sminke er perfekt å bruke i en hektisk hverdag, men kan enkelt gjøres om til statement looks på fest, samtidig som du er beskyttet mot det tørre, kalde klimaet i Skandinavia.

Vegansk
Majoriteten av Frøya sine produkter er nå veganske og vil være hel-vegansk i løpet av 2021. Se etter vegan merket når du handler.

Naturlige ingredienser
Frøya Skin er i tillegg laget med over 98,5% naturlige ingredienser!

Resirkulerbart
Alle Frøya-produkter som produseres fra andre halvdel 2021 kommer i emballasje laget av 100% resirkulerbart papir!

Gjenbruk
I et samarbeid med utvalgte salonger kan du nå returnere din Frøya foundation flasker når du kjøper en ny foundation - og få hele 40kr i avslag på nytt kjøp!

Kortreist
Frøya sitt største mål er å kunne produsere alle produktene sine i Norge. Hel-norsk, kortreist & bærekraftig.

Tilbakemeldinger
….og vi lover vi skal bli enda bedre!

Men da trenger vi din hjelp. Er det noe du digger eller misliker med Frøya?

Er det noe du savner? Har vi for mye av noe, men for lite av noe annet?

GI OSS GJERNE EN TILBAKEMELDING!

Send oss en e-post til post@froyacosmetics.no med dine innspill så får du en liten gave av oss:)

Sian sitt favoritt Frøya hudpleie produkt

Huden min er tørr som en rosin fra alt neglestøvet i livet mitt, så jeg elsker å bruke et serum som frisker opp huden og gir meg en glød. Vitamin C-serum gjør underverker for å gi livløs hud et ungdommelig løft.

Fra Frøya:

Dette serumet er fullpakket med kraftige ingredienser som gir huden din en boost av glød og vitalitet.

Vitamin C er en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og beskytter huden mot skadelige miljøpåvirkninger. Sammen med hyaluronsyre og andre hudvennlige ingredienser, bidrar dette serumet til å redusere fine linjer, jevne ut hudtonen og gi deg en strålende hud.

Serumet har en silkemyk konsistens og trekker raskt inn i huden, uten å føles tung eller klebrig. Du vil merke en umiddelbar forbedring av hudens tekstur og glød, og etter regelmessig bruk vil huden din føles mer elastisk og ungdommelig.

Med Frøya Vitamin C Serum kan du se frem til å våkne opp til en frisk, glødende og strålende hud hver dag!

Sian sitt favoritt Frøya sminke produkt

Det er ikke et lett valg å ta, men de siste 3 årene har jeg brukt Frøya soft blush i nyanse nummer 5. Det er Kald rosa med matt konsistens og jeg elsker å bruke den høyt på kinnene og over neseryggen for en frisk glød.

Fra Frøya:

Denne pigmentrike blushen gir deg muligheten til å skape en rekke forskjellige looks - fra naturlige til dristige. La kreativiteten din løpe løpsk og skap din egen unike stil!

Soft Blush er laget for å gi ansiktet ditt en frisk og ungdommelig glød. Formelen er lett å påføre og blender enkelt inn i huden for et naturlig resultat. Velg mellom flere nyanser for å finne den perfekte fargen for din hudtone.

Bruk Soft Blush alene, eller kombiner den med andre Frøya produkter for å skape en fullendt look. Kombiner den for eksempel med vår Silk Highlighter for å fremheve kinnbeina dine, eller bruk den sammen med vår Perfect Finish Moisture Foundation for et jevnt og plettfritt resultat.

Soft Blush er en must-have i sminkevesken din - og best av alt, den er vegansk og cruelty-free!