Nytt navn, nytt hjem

10/09/2023

Etter å ha utsatt det en stund så har jeg i dag en kunngjøring å komme med.


1. desember 2022 solgte jeg Clinic Elvira til Jæren Spa, Rachel og teamet hennes har siden da eid og driftet salongen. Jeg har vært med i en overgangsperiode, for å hjelpe kunder og ansatte, i tillegg til å fortsette med neglebehandling, men nå er denne overgangsperioden snart slutt og jeg kommer till å forlate Clinic Elvira i januar 2024.


Ingenting kunne ha forberedt meg på pandemien eller strømkrisen, men det som fikk meg til å ta denne avgjørelsen var familien min. De, da spesielt Jonny, har stått ved min side og støttet meg gjennom hele Clinic Elvira perioden, men nå er det på tide å fokusere på dem og deres håp og drømmer.


Jeg kommer til å fortsette med negler (du kan booke time på www.nailwitch.no) og kommer fortsatt til å være i Bryne sentrum, men vi jobber også med et nytt konsept som skal lanseres innen noen måneder, som innebærer hele familien.


Jeg setter pris på om du deler denne posten slik at venner og kjente får vite at Negler hos Sian snart får et nytt hjem i Bryne sentrum.