"Hos CND prøver vi alltid å forbedre kvalitet og ytelse på våre behandlinger. CND PLEXIGEL er en game-changer for den profesjonelle neglebransjen og våre kunder som vi så lidenskapelig behandler. Denne innovasjonen presser grensene for de premium-behandlingene CND står for, og som med letthet og uten skader gir deg vakre negler med forsterkning på dine naturlige negler" sier CND ™ co-founder, Jan Arnold.

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).

Produkter tilgjengelig i butikken:

Oppgitte priser er for kjøp i butikken i Bryne. Alle varer er billigere å kjøpe i butikken i Bryne enn i nettbutikken.